Om os

Villa Vendel er en tidligere købmandsgård fra 1913.

Vi var så heldige at den blev sat til salg i 1983 og efter istandsættelse kunne vi Sankt Hans-aften 1984 byde vore første gæster velkommen til en skøn overnatning i Løkken.


Vi har den glæde, at mange af de gæster vi har haft gennem tiden vender tilbage igen og igen. For at spille golf, surfe, paraglide, se på kunst og seværdigheder i vores smukke og til tider barske landsdel eller for at nyde den fantastiske natur og ikke mindst havet.


For at dase eller trave på stranden eller for at sove længe, og stresse af.

Magasinet Isabellas skrev d. 22.6.2009Næsten som din egen seng


Når det er ved at være tid til at lægge hovedet på puden, må det godt være et sted, der føles hjemligt og hyggeligt. Og det gør det i det renoverede bogtrykkeri og tidligere købmandsgård midt i Løkken by få minutters gang fra Vesterhavet. Book et dobbeltværelse eller en lejlighed med adgang til køkken, have og hyggestue.


 "

  "

  "

Magasinet Havefolket skrev d. 21.9.2014


For at se på kunst og seværdigheder, blandt andet Haven i Hune, som ligger et kvarters kørsel herfra, eller for at nyde vores smukke landsdel med den fantastiske natur, havet og stranden. Sidste nye tiltag er et stort drivhus i haven. Det er tegnet efter Anne Justs drivhus i Eriks Have, i Haven i Hune, dog på lidt flere m2.


 "

  "

Harald Fichersvej 12

9480 Løkken, Danmark

Telefon.:  +(45) 98 99 14 56

Email.: villavendel@villavendel.dk

Lonely Planet 2008


Our pick


Indicative of Loekken's resent change of image is this delightful option near the tourist office, a member of the Small Elegant Hotels group (and, well, we couldn't put it better). It has five rooms and two apartments on offer, and a classy oldworld fell with wooden floors and neutal decor. There's a guest kitchen, a courtyard for alfresco breakfast and a large garden. Friendly owners, great - value prices and year round opening round out a pretty impressive package.

  "